top of page

INFORMATIE

Oranjekoorts -139-min.jpg
MariekeZelissePhotography-261-min.jpg
Bijgeknipt LOGO.png

Na de volledig uitverkochte editie in 2023 breekt op vrijdag 26 april 2024 de oranjegekte volledig los tijdens de 8e editie van Oranjekoorts Koningsnacht Festival. Samen met duizenden vrienden om je heen vier je hier de gezelligste Koningsnacht van Nederland, met de beste artiesten van Nederlandse bodem op ons hoofdpodium. Met daarnaast een nieuw groots borrelplein, de kleinste kroeg van Nederland en kilo's confetti, meters bier en één en al gezellig, wordt jouw Koningsnacht onvergetelijk! 

Oranje = Koningsnacht = Oranjekoorts ❤️🤍💙

01

Feest, feest, feest!

Er is een programma voor jong & oud waardoor er voor iedereen wat te beleven valt. Eén ding is zeker: met verschillende artiesten van Nederlandse bodem wordt het één groot feest!

03

De kleinste kroeg 

Maar liefst 13 vrienden krijgen de unieke kans om plaats te nemen in onze Amstel Bier, café de kleinste kroeg. Meld je hier aan. 

05

Sneller, sneller!

Het terrein gaat al om 17.30 uur open, zo kan je drukte bij de ingang ontlopen. (Er is tevens een goedkoper entreeticket waarmee je voor 18:30 binnen moet zijn).

07

Wij blijven betaalbaar

Oranjekoorts Koningsnacht is een feest voor jou en al je vrienden. Daarom wordt onze ticketprijs niet verhoogd en houden wij onze entreeprijs daarmee betaalbaar, rekenen wij de laagste servicekosten en blijft onze muntprijs onder het gemiddelde van de landelijke festivals. 

02

Hallo borrelplein (18+)

Ja, je leest het goed. Dit jaar is er een borrelplein waar jij aan je statafel kan genieten van heerlijke speciaalbieren- en wijnen. Oh, en onze Oranjekoorts borrelplank. (Wel op tijd komen want, vol=vol). 

04

Meer ruimte om je heen

Lekker hé, die ruimte afgelopen jaar om je heen? We houden onze nieuwe terreinindeling aan zodat jij geen sardientje in een blik bent en vanaf alle plekken goed zicht hebt op het podium.

06

Bestel maarrr

Er worden net zoals afgelopen jaar meer barren op het terrein geplaatst, met meer horeca-personeel, zodat jij gemakkelijk (& snel) jouw drankje kan bestellen. 

 • WAAR & WANNEER?
  Oranjekoorts Koningsnacht vindt plaats op vrijdag 26 april 2024 van 17.30 tot 00:00 uur op de Markt in Delft. Zorg dat je voor 19.00 uur binnen bent om drukte bij de ingang te ontlopen. De deuren sluiten om 22:00 uur.
 • HOE OUD MOET JE ZIJN?
  De minimumleeftijd voor Oranjekoorts is 16 jaar.
 • KOST DAT?
  - €17,95 - Op tijd naar binnen ticket Let op: je dient voor 18:30 uur binnen te zijn, daarna vervalt je ticket!​ - €19,95 - Early bird ticket - €23,95 - Regular ticket - €27,95 - Late bird ticket - €31,95 - Super late bird ticket - €88 - Regular groepsticket voor 4 personen Bovengenoemde prijzen zijn exclusief €1,95 service- en administratiekosten per ticket.
 • HOE KOM IK DAAR?
  Openbaar vervoer: Stap uit op Station Delft en volg de borden naar de Markt. Het is slechts enkele minuten lopen. Fiets: Parkeer je fiets op Station Delft, de Burgwal, Vesteplein of Oude Langedijk. Let op: het is niet toegestaan je fiets te parkeren op de Markt. Het is mogelijk dat je fiets daar wordt verwijderd! Auto: Parkeren kan in vier parkeergarages: Phoenixgarage (Phoenixstraat 29), Marktgarage (Willem Naghelstraat 1), De Prinsenhofgarage (Kampveldweg 3) of de Zuidpoortgarage (Zuidwal 14). Klik hier voor meer informatie over parkeren in Delft. Bus: Kom je met jouw vriendengroep, sportvereniging of stadsgenoten naar Oranjekoorts? Organiseer gemakkelijk jouw busreis vanaf 16 personen. Vraag hier geheel vrijblijvend jouw busreis aan.
 • IK WIL EEN BUSREIS ORGANISEREN
  Dit jaar organiseer je gemakkelijk jouw busreis naar Oranjekoorts voor jou en je vrienden. Vraag op deze pagina geheel vrijblijvend een busreis aan, vanaf 16 personen. Via onze partner garanderen wij jou de laagste prijs. Je wordt op de door jou aangegeven locatie opgehaald en weer thuisgebracht. Handig he?!
 • HOE BETAAL IK?
  Tijdens Oranjekoorts betaal je met munten. Deze kan je contant en met pin halen bij de muntenkassa. Het is niet mogelijk in munten (na afloop) in te wisselen.
 • KLUISJES
  Er zijn tijdens Oranjekoorts Koningsnacht geen kluisjes aanwezig op het terrein.
 • ROLSTOELTOEGANKELIJK
  Oranjekoorts Koningsnacht is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Een mindervalide toilet is te vinden bij de EHBO.
 • ETEN
  Er is een foodtruck op het terrein aanwezig. Deze is geopend van 17:30 tot 00:00 uur, waar je met munten kan betalen.
 • MOET IK TICKETS PERSONALISEREN?
  Het is niet nodig om je ticket te personaliseren. Het is dus geen probleem dat jouw ticket op naam van de officiele ticketkoper staat. Wij adviseren wel om alle kaartkopers zich te laten registreren, omdat wij onder alle bezoekers hotelovernachtingen, diners en gratis bier verloten. Registreren doe je gratis via www.oranjekoortsfestival.nl/registreren.
 • GEEN TICKET ONTVANGEN / TICKET KWIJT
  Ben je jouw ticket kwijt, of kan je deze niet meer terug vinden? Klik hier om ze nogmaals te laten toesturen.
 • IK BEN VERHINDERD
  Het is niet mogelijk om jouw kaartje te restitueren. Het is wel mogelijk om jouw kaartje te verkopen via TicketSwap, de kaartkoper ontvangt daarmee een eigen ticket met nieuwe barcode.
 • HUISREGELS
  Bekijk hier onze huisregels & zero-tolerance beleid.
 • STAAT JE ANTWOORD HIER NIET TUSSEN?
  Neem contact met ons op voor al je onbeantwoorde vragen: info@oranjekoortsfestival.nl

Veelgestelde vragen

bottom of page